Ingrediente
- 400 g de penne(paste)
- 500 g carne tocata amestec
- 400 g de sos Panzani
- 200 g cascaval
- 100 ml vin alb
- 3 oua
- 2 cepe potrivite
- 2-3 catei de usturoi
- oregano
- sare
- piper
Mod de preparare
Ceapa o taiem cubulete si o calim. Peste ceapa calita, adaugam carnea si vinul si lasam la foc mic pana cand sosul scade la jumatate. Sosul Panzani il amestecam cu usturoiul zdrobit si-l turnam peste carne. Condimentam cu sare, piper si oregano.
In acest timp, pennele se fierb. Cand sunt gata le trecem pe sub un jet de apa rece. Cascavalul il d-am prin razatoare.Intr-un vas de yena punem un rand de penne, un rand de carne tocata cu sos si cascaval ras.
Procedam la fel si lasam ultima data cascavalul ras sa fie deasupra. Ouale le batem cu sare si piper si le turnam peste compozitie. Se da la cuptor pentru 15 de minute la foc potrivit.Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu carne tocata si sos Panzani" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
|