Penne cu nuca si scotisoara de post

Postat de Creatsa in Mancaruri de post
17 Noi 2013 | 4229 vizualizari
Penne cu nuca si scotisoara de post

Mi-a facut Meri pofta si cum tin post aceste paste mi-au prins foarte bine :)

Ingrediente

  • 400 g penne
  • 200 g nuci macinate
  • 150 g pesmet
  • 1 lingurita scortisoara
  • 180 g zahar
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 3 linguri de ulei
  • 1 lingurita de sare
  • apa

Mod de preparare

Intr-o craticioara pune la fiert apa iar cand incepe sa clocoteasca adauga sarea si 1 lingurita de ulei.

Adauga si pastele si lasa-le la fiert aprox. 10 minute.(incercati cu o furculita sa vedeti daca sunt fierte bine)

Intr-o tigaie pune uleiul la incins .

Amesteca nuca,pesmetul ,zaharul ,scortisoara si zaharul vanilat si adauga-le peste ulei amestecand continuu pentru a se cali uniform.

Scurge pastele de apa apoi adauga amestecul de nuca si pesmet si omogenizeaza.

Se servesc calde :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu nuca si scotisoara de post" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (29)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Cornulete cu bors si suc de rosii

Postat de Valclaudia

Cornulete cu bors si suc de rosii

Punem intr-un vas incapator drojdia cu sarea si zaharul,o lichefiem. Adaugam uleiul,borsul, rosiile pasate sau bulionul iar la final faina. Vom obtine un aluat gras, usor de modelat....

Citeste continuarea

Rosii umplute de post

Postat de doralinda72

Rosii umplute de post

Intai am curatat si golit rosiile dar am pastrat pulpa deoparte. Toate legumele le-am tocat la mixer impreuna cu pulpa de la rosii(in afara de cartofi). Am amestecat ingredientele cu sarea,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.11.2013, 14:02
la 17.11.2013, 14:03
Eu il iau ca desertSi-mi placeeee!
la 17.11.2013, 14:05
Meri
la 17.11.2013, 14:05
Buni
la 17.11.2013, 14:10

Vezi toate comentariile (29)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking