Ingrediente
- 500g rosii intregi {din conserva}
- sunca praga 7 felii
- praz
- ulei de masline
- sare de mare, piper negru
- otet balsamic
- paste pene 400g
- busuioc
- cascaval
Mod de preparare
Intr-o tigaie mare puneti putin ulei de masline, cateva rondele de praz si sunca taiata felii. Dupa ce s-au rumenit puneti-le pe o farfurie dupa care, in aceasi tigaie adaugati ulei de masline si rosiile. Condimentati cu sare de mare, piper negru proaspat macinat si busuioc, mai lasati cateva minute pana cand sosul e fierbinte.
Intre timp fiebeti pastele in apa cu sare. Dupa ce s-au fiert, spalati-le cu apa rece, puneti-le intr-un bol mai mare si dati-le cu putin ulei de masline.Nu mai trebuie decat sa va asezati la masa si sa serviti pastele cu sos, sunca si cascaval razuit, dupa care stropiti cu putin otet balsamic.
Gasesti mai multe retete pe blogul meu personal: http://foodandproducts-ro.blogspot.com/p/x.html
Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu roşii, suncă, busuioc şi caşcaval" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (3)
|