Penne Rigate cu hrisca si carnati afumati

Postat de Valclaudia in Penne
12 Mar 2016 | 2898 vizualizari
Penne Rigate cu hrisca si carnati afumati

Ingrediente

  • 250 g paste Penne Rigate
  • 50 g hrisca uscata
  • cca 20 cm praz
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 ardei kapia rosu
  • sare si piper dupa gust
  • 2 cani apa plata
  • 1 catel de usturoi
  • patrunjel verde
  • 250 g carnati afumati

Mod de preparare

Taiem carnatii rondele de 1 cm si le prajim in tigaia antiaderenta pana se rumenesc dupa preferinta.

Prazul spalat se taie rondele, apoi se pune la calit impreuna cu ardeiul in ulei de masline.

Adaugam pastele si hrisca, punem 2 cani cu apa plata si lasam sa fiarba la foc potrivit pana scade apa si se umfla pastele si hrisca,imbracandu-se in sosul format prin gatirea prazului si a ardeiului.

Adaugam dupa gust sare si piper, un catel de usturoi pisat,presaram patrunjel verde si servim pastele cu rondele de carnati prajiti.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne Rigate cu hrisca si carnati afumati" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Penne rigate cu iepure, ciuperci si mazare in sos de rosii cu usturoi

Postat de Pungasa_Rogue

Penne rigate cu iepure, ciuperci si mazare in sos de rosii cu usturoi

Iepurele se transeaza in 5 bucati, se spala, se da cu sare si se pune la foc intr-un wok impreuna cu uleiul. Pe deasupra se presara boiaua de ardei iute. Se acopera wok-ul cu un capac si se lasa...

Citeste continuarea

Paste cu carne tocata si mazare

Postat de Alina26

Paste cu carne tocata si mazare

1.Punem  ulei la incins intr-o tigaie. 2.Am curatat legumele,le-am tocat marunt si le-am pus la calit. 3.Cand s-au inmuiat putin legumele,am adaugat carnea si am lasat sa scada zeama.Am...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.03.2016, 21:22
la 13.03.2016, 08:14
la 13.03.2016, 11:20
la 13.03.2016, 12:04
Ce bun!
la 13.03.2016, 16:42
bune rau

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking