Perisoare in sos de usturoi verde

Postat de merisor67 in Mancaruri cu carne
29 Apr 2014 | 4942 vizualizari

Imi place sosul de usturoi verde, este o imbinare dintre ostropel si sosul bechamel, foarte placut la gust si bun la diverse preparate cu carne sau ciuperci.

Inapoi la reteta

Comentarii (62)

la 29.04.2014, 10:46
delicioase
la 29.04.2014, 10:46
Ildiko
Alina
la 29.04.2014, 10:46
ce idee faina
la 29.04.2014, 10:47
Lavi
la 29.04.2014, 10:47
Bya
la 29.04.2014, 10:53
bune bune
la 29.04.2014, 11:07
Foarte bune!
la 29.04.2014, 11:10
Bune !
la 29.04.2014, 11:21
la 29.04.2014, 11:23
la 29.04.2014, 11:33
Arata senzatie! Si eu le mai fac uneori cu sos alb...sa mai schimbam gustul si decorul...wow!
la 29.04.2014, 11:41
Cat de bine arata! Toate imi plac, si usturoiul verde e divin, super reteta, brava
la 29.04.2014, 11:56
Mi-ai dat o idee de chiftelute pentru BBK voiam sa ii fac de pui, insa nu le-ar fi mancat asa simple. Drept urmare, am facut chiftelutele si le-am fiert 5 minute, am pregatit un sos de iaurt cu ceapa verde si piper boabe (mixt) si le-am dat la cuptor Acuma sper sa manance si ea, ca mie mi s-a facut o pofta!!! Pana sunt gata ale noastre cred ca le pap pe ale ei
la 29.04.2014, 12:00
aoleuuu ce bune sunt!!! buan ideea!!
la 29.04.2014, 12:20
Foarte bune!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking