Perisoare in sos de usturoi verde
Postat de merisor67 in Mancaruri cu carne 29 Apr 2014 | 4942 vizualizari
Imi place sosul de usturoi verde, este o imbinare dintre ostropel si sosul bechamel, foarte placut la gust si bun la diverse preparate cu carne sau ciuperci.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (62)
la 29.04.2014, 10:46
delicioase
la 29.04.2014, 10:46
Ildiko
Alina
la 29.04.2014, 10:46
ce idee faina
la 29.04.2014, 10:47
Lavi
la 29.04.2014, 10:47
Bya
la 29.04.2014, 10:53
bune bune
la 29.04.2014, 11:07
Foarte bune!
la 29.04.2014, 11:10
Bune !
la 29.04.2014, 11:33
Arata senzatie! Si eu le mai fac uneori cu sos alb...sa mai schimbam gustul si decorul...wow!
la 29.04.2014, 11:41
Cat de bine arata! Toate imi plac, si usturoiul verde e divin, super reteta, brava
la 29.04.2014, 11:56
Mi-ai dat o idee de chiftelute pentru BBK voiam sa ii fac de pui, insa nu le-ar fi mancat asa simple. Drept urmare, am facut chiftelutele si le-am fiert 5 minute, am pregatit un sos de iaurt cu ceapa verde si piper boabe (mixt) si le-am dat la cuptor Acuma sper sa manance si ea, ca mie mi s-a facut o pofta!!! Pana sunt gata ale noastre cred ca le pap pe ale ei
la 29.04.2014, 12:00
aoleuuu ce bune sunt!!! buan ideea!!
la 29.04.2014, 12:20
Foarte bune!
COMENTEAZA