Perisoare in sos de usturoi verde

Postat de merisor67 in Mancaruri cu carne
29 Apr 2014 | 4906 vizualizari

Imi place sosul de usturoi verde, este o imbinare dintre ostropel si sosul bechamel, foarte placut la gust si bun la diverse preparate cu carne sau ciuperci.

Inapoi la reteta

Comentarii (62)

la 29.04.2014, 17:37
Vai, doresti sa mananci singura bunatate de perisoare Bietul Adi sa serveasca meniul zilei
la 29.04.2014, 17:46
Mihaela, el a mancat ieri doua portii, ca tare mult i-au placut< deci azi doar meniul zilei )))))))))
la 29.04.2014, 18:01
bunaciune! si o idee buna pt weekend!
la 29.04.2014, 18:10
la 29.04.2014, 18:17
Muah, Laurici!
la 29.04.2014, 18:17
Tanya
la 30.04.2014, 07:53
Foarte faina reteta!! Eu nu fac perisoare decat pt ciorba, dar imi place si sigur le voi incerca si cu sos!!
la 30.04.2014, 08:04
Simona, nici eu nu faceam asa cu sos pana sa devin bucataras Le-am incercat pe cele in sos de rosii si tare mult mi-au placut, sunt mai light decat chiftelutele pentru ca sunt fierte si nu ramane grasime in ele.
la 30.04.2014, 09:33
nebunie favo
la 30.04.2014, 09:39
Luana
la 30.04.2014, 10:30
O nebunieeee..Super bunatate!
la 30.04.2014, 11:34
Multzu, Rocsi!
la 30.04.2014, 12:13
la 30.04.2014, 12:19
la 30.04.2014, 17:47
Bune!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking