Peste ,,al cartoccio''si cartofi natur

Postat de nadea68 in Peste
6 Noi 2013 | 5126 vizualizari
Peste ,,al cartoccio''si cartofi natur

Am scris ,,al cartoccio'' dar de fapt inseamna in foaie de aluminiu...mi s-a parut titlu prea lung,fiind reteta italiana sper ca merge...

Ingrediente

  • 3 bibani
  • 1 kg cartofi
  • usturoi
  • rozmarin
  • sare
  • piper
  • ulei
  • patrunjel

Mod de preparare

Incepem cu pestele...Curatam pestele,il spalam ,inauntru punem un spic de usturoi,rozmarin si un pic de ulei deasupra.Procedam asa cu tot pestele.

Luam trei foi de aluminiu.Pe fiecare foaie punem cate un peste si inchidem bine foaia de aluminiu.

Pestele impaturit in foaie punem intr-o tava si dam la cuptor la 220° cam 30 minute.

Pregatim cartofi.Ii curatam ,ii spalam si-i taiem in patru sau oricum in bucati mai mari.

Punem la fiert intr-o oala cu apa rece,atat cat sa-i acopere.

Cand sunt gata cartofii se scot si se condimenteaza cu ulei,sare,piper si patrunjel.

Scoatem pestele,dam la o parte foaia de aluminiu si servim cu cartofii natur.

Ceva bun si sanatos!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste ,,al cartoccio''si cartofi natur" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Bruschete cu ton si masline

Postat de rocsi_1612

Bruschete cu ton si masline

Scoatem tonul din conserva, dar scurgem inainte tot uleiul. Cu furculita, il facem bucatele mici. Maslinele le taiem cubulete mici, rosiile uscate le tocam marunt. Le incorporam peste ton. Dam...

Citeste continuarea

Avat cu unt si lamaie

Postat de mihaelar63

Avat cu unt si lamaie

 Avatul se curata, se spala si se portioneaza. Pestele se pune intr-o tava non-aderenta si se maseaza cu ulei de masline zeama de la o lamaie, condimentele date si se sareaza....

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.11.2013, 18:57
la 06.11.2013, 19:02
Ce bun este pestele!
la 06.11.2013, 19:08
Bun tare!
la 06.11.2013, 19:09
foarte bun!
la 06.11.2013, 19:13

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking