Ingrediente
- 750 g de fileu de peste alb putin gras
- 400 g sos de rosii de casa sau 6 rosii proaspete sau 1 conserva de 400 g cu rosii intregi
- 5 cepe verzi
- 2 catei de usturoi
- 1/2 ardel rosu
- 10 cl de ulei de masline
- 5 cl de vin alb
- sare, piper
Mod de preparare
Incalziti cuptorul la 180°C.
Puneti pestele intr-o tava pentru cuptor. Condimentati cu sare si piper. Depuneti deasupra sosul de rosii.
Curatati ceapa si usturoiul si tocati-le marunt. Puneti-le peste sosul de rosii. Decorati cu lamele de ardei rosu.
Turnati vinul si uleiul peste peste.
Dati la cuptor timp de 20 minute.
Serviti cu orez natur. Este delicios.
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste alb cu sos de rosii la cuptor - reteta portugheza" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
|