4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Pentru ca este weekend,sa gatim ceva mai bun(zic eu)!!!! Si pentru ca la mine din 5retete una e de peste,vin iara cu un peste delicios;cred ca v-ati obisnuit deja cu mine!
Ingrediente
Mod de prepararePestele curatat,spalat,uscat,condimentat,trecut prin faina,il prajim in ulei incins,dupa care-l scoatem si-l lasam deoparte;in uleiul ramas calim ceapa,ardeiul,morcovul,usturoiul,toate taiate marunt,adaugam 1lingura cu faina ,ciupercile fierte si feliate,amestecam bine totul,stingem cu zeama de la fiertul ciupercilor,condimentam dupa gustul fiecaruia,mai lasam cateva minute pe foc apoi rasturnam sosul intr-o tava,deasupra pestele,vinul si acoperim totul cu rondele groase de rosii;lasam la cuptor 30min,apoi servim cu verdeata deasupra. Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu legume si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Postat de panacris
Ceapa și usturoiul curățate, tăiate jullien se pun la călit într-un vas wok, sau o tigaie mai înaltă ;) cu uleiul de fistic/alune/arahide, la foc iute, cca. 5 minute,...
Citeste continuareaPostat de Ksenya
Intr-un castron, carnea se amesteca cu sosurile mentionate, se adauga ghimbirul, se amesteca toate si se adauga amidonul, se amesteca inca odata si se lasa sa intrepatrunda aromele, 5 minute....
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|