Peste cu legume si ciuperci

Postat de ianculubita in Peste
13 Apr 2013 | 4823 vizualizari
Peste cu legume si ciuperci

Pentru ca este weekend,sa gatim ceva mai bun(zic eu)!!!! Si pentru ca la mine din 5retete una e de peste,vin iara cu un peste delicios;cred ca v-ati obisnuit deja cu mine!

Ingrediente

  • 1kg de peste alb feliat
  • 2cepe
  • 1morcov
  • 1ardei gras colorat
  • 1kg de rosii
  • 300g ciuperci
  • 1pahar vin alb
  • usturoi
  • sare
  • piper
  • verdeata
  • ulei pentru prajit
  • 4-5linguri faina

Mod de preparare

Pestele curatat,spalat,uscat,condimentat,trecut prin faina,il prajim in ulei incins,dupa care-l scoatem si-l lasam deoparte;in uleiul ramas calim ceapa,ardeiul,morcovul,usturoiul,toate taiate marunt,adaugam 1lingura cu faina ,ciupercile fierte si feliate,amestecam bine totul,stingem cu zeama de la fiertul ciupercilor,condimentam dupa gustul fiecaruia,mai lasam cateva minute pe foc apoi rasturnam sosul intr-o tava,deasupra pestele,vinul si acoperim totul cu rondele groase de rosii;lasam la cuptor 30min,apoi servim cu verdeata deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu legume si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

4 pere

100 gr brânză gorgonzola DOP

30 gr miere

Miez de nucă

Câteva fire de... citeste mai mult

Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Creveti, scoici marinate si urechi de lemn cu taitei chinezesti

Postat de panacris

Creveti, scoici marinate si urechi de lemn cu taitei chinezesti

  Ceapa și usturoiul curățate, tăiate jullien se pun la călit într-un vas wok, sau o tigaie mai înaltă ;) cu uleiul de fistic/alune/arahide, la foc iute, cca. 5 minute,...

Citeste continuarea

Pui in cinci culori

Postat de Ksenya

Pui in cinci culori

Intr-un castron, carnea se amesteca cu sosurile mentionate, se adauga ghimbirul, se amesteca toate si se adauga amidonul, se amesteca inca odata si se lasa sa intrepatrunda aromele, 5 minute....

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.04.2013, 09:16
F bun pestele!!!
la 13.04.2013, 09:28
Bun ,tare bun pestele!!
la 13.04.2013, 09:54
la 13.04.2013, 10:23
la 13.04.2013, 11:08

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking