Peste la gratar cu porumb, rosii si zucchini

Postat de laylalala in Ton
23 Mai 2010 | 7277 vizualizari
Peste la gratar cu porumb, rosii si zucchini

Ingrediente

  • 500 gr peste, taiat felii (ton, somon, macrou, peste-sabie sau pangasius)
  • ½ lingurita sare
  • ¼ lingurita piper negru
  • ¼ cana gem de caise
  • 1 lingura mustar
  • 200 gr boabe de porumb
  • 2 rosii, decojite, taiate in 8 felii egale
  • 2 zucchini potriviti, taiati in felii groase de 5mm
  • 2 catei de usturoi, tocati marunt
  • 2 ardei Serrano, fara seminte, tocati fin

Mod de preparare

Se incinge gratarul sau rotisorul, la foc potrivit spre puternic.
Se sareaza si se pipereaza pestele cu ¼ lingurita sare si 1 varf lingurita de piper.Intr-o cana, se amesteca gemul cu mustarul.Feliile de peste se ung cu jumatate din cantitatea de amestec.
In central fiecareia din cele 4 folii de aluminiu (patrate, 30x30 cm) se pune porumb, rosii si zucchini, in cantitati egale.Se presara usturoiul, sarea si piperul ramase, ardei serrano si ulei.Se impacheteaza bine foliile.
Se rumenesc pestele si pachetelele cu legume pe gratar sau la rotisor.Se intoarec e pestele.Se ung feliile cu restul de amestec cu mustar.Se rumenesc 4-6 minute, pana cand pestele devine opac in centru si incepe sa se faramiteze daca este intepat cu fruculita.Pachetelele cu legume se desfac cu grija si se servesc alaturi de peste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la gratar cu porumb, rosii si zucchini" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (2)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Chiftele de ton, in sos de rosii cu ceapa caramelizata si usturoi

Postat de merisor67

Chiftele de ton, in sos de rosii cu ceapa caramelizata si usturoi

Reteta de chiftele am prezentat-o aici . Pentru sos, trecem rosiile prin robot impreuna cu grauntii de usturoi curatati. Punem uleiul la incins si calim ceapa tocata solzisori, pana...

Citeste continuarea

Spanac si chiftelute de ton cu ou romanesc

Postat de RuxyRux

Spanac si chiftelute de ton cu ou romanesc

Se curata usturoiul si se toaca marunt. Intr-un vas maricel se pune uleiul se incalzeste usor la foc mic si se adauga usturoiul. Imediat se pune si spanacul congelat, se lasa tot la foc mic...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.05.2010, 12:53
vai cat imi place!o mancare pe gustul meu pentru ca este foarte sanatoasa!o sa incerc si eu...
la 02.02.2011, 09:48

Vezi toate comentariile (2)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking