PESTE MARINAT ( pastrama) CU SALATA DE VERDETURI

Postat de anisoara in Peste
21 Feb 2010 | 9544 vizualizari
PESTE MARINAT ( pastrama) CU SALATA DE VERDETURI

Aceasta mincare din peste rosu preparat in asa mod este o receta a mea preferata si este recomendata pentru zilele de dieta .Se prepara foarte usor si foarte repede . Eu cumpar cite 1-2 kg de peste, care are carnea de culoare rosie si il prepar in modul urmator.

Ingrediente

  •  
    •   1 kg de peste rosu
    •  diferite condimente pentru peste 
    •  100 gr de maioneza clasica 
    •  100  ml de uilei 
    •   sare

Mod de preparare

Ca deobicei tot pestele  cu carnea rosie are pelita foarte groasa, deaceia in primul rind , se curata pestele  de pelita si se taie in felii de grosimea de 1.5.- 2 cm . Intr-un vas se adauga pestele  taiat feliute, maioneza , condimentele preferate pentru peste , sarea si se amesteca bine . Se lasa la marinat  pentru toata noaptea. A doua zi se incinge cuptorul pina la temperatura de 200 C. Se toarna in tava putin  ulei,  se adauga peste curatat de condimentele din marinada si se usuca la cuptor timp de  20 minute. Se stinge cuptorul si se lasa pestele in cuptor inca 30 minute. In alt mod se poate coace pestela la temperatura de 150 C timp de 40 minute. Pestele se primeste putin uscat ca forma si are  gust sarat , piparat cu miros de condimente .. Se combina foarte bine la gust cu salatele din verdeturi sau legume proaspete cu ulei de maslin sau cu cartofi copti la cuptori in coaja  sau fierti in coaja. Se pastreza la frigider pina la 3-4 zile  intr-un vas cu capac inchis.


Cind va este foarte foame in zilele de dieta mincati o bucatica de peste rosu preparat in asa mod . Veti potoli indata foa,e si totodata veti mica ceva sanatos si folositor pentru corpul nostru. 

Daca ti-a placut reteta noastra "PESTE MARINAT ( pastrama) CU SALATA DE VERDETURI" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

File de biban la cuptor

Postat de Ksenya

File de biban la cuptor

Pestele il verificam de oase  ,saram si piperam si il lasam la frigider pentru a 2-a zi.A 2-a zi pregatim o marinada cu care vom unge fileurile din: coaja de lamaie ,sucul de lamaie,uleiul de...

Citeste continuarea

Cod bacalhau cu cartofi si ardei copti

Postat de cristeena20

Cod bacalhau cu cartofi si ardei copti

Alegem doua bucati groase de cod bacalhau (codul care a fost sarat si uscat, apoi inmuiat in apa rece pentru 2-3 zile, schimband mereu apa). Eu am avut gata inmuiate in apa si congelate, deci...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.02.2010, 22:03
Anisoara bine ai venit , cu o reteta noua!si astazi , ca intotdeauna esti la inaltime!cata culoare!
la 21.02.2010, 22:55
Teo multumesc. Totul ce este frumos si atrage atentia, se face din inspiratie, cu dispozitia buna, cu dragoste , cu mare dorinta si din tot sufletul. Si principalul , sati fie cei dragi alaturi mereu.
la 22.02.2010, 20:27
Usor de realizat si foarte gustos ! Mor dupa pastrama de peste , multumesc pentru reteta !
la 22.02.2010, 20:29
delicios
la 22.02.2010, 20:40
Cu placere! Spor la treaba.

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking