Stiuca crocanta cu busuioc
Postat de mihaelar63
Feliile de stiuca se sareaza si se condimenteaza cu busuioc si piper cu lamaie . Stiuca fiind un peste rapitor , are o carne mai ferma si mai uscata . Din acest motiv a trebuit...
Citeste continuarea
Ingrediente
Mod de prepararePestele curatat, fara cap si coada, se spala si se da cu sare si piper. Se tavaleste prin faina si se prajeste in unt. Dupa ce este gata, se scoate pe o farfurie, iar in untul ramas se adauga smantana si zeama de lamaie, dupa gust. Se clocotesc cateva minute, apoi se adauga patrunjelul (spalat si tocat) si putin piper proaspat macinat. Se potriveste sosul de sare. Sosul de smantana se toarna peste peste. Daca ti-a placut reteta noastra "Peste prajit cu sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (5)
|
Postat de mihaelar63
Feliile de stiuca se sareaza si se condimenteaza cu busuioc si piper cu lamaie . Stiuca fiind un peste rapitor , are o carne mai ferma si mai uscata . Din acest motiv a trebuit...
Citeste continuareaPostat de simona72
Pestele curatat, fara cap si coada se taie pe lungime. Daca puteti scoate fileuri si mai bine. Se condimenteaza cu sare si piper, lemongras macinat, se stropesc cu putin ulei de masline, se...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|