Ingrediente
- bucati de stiuca
- rondele de ceapa rosie
- lamai
- cimbru verde
- ulei masline
- sare
- boia rosie afumata
Mod de preparare
Se stropeste o tava pentru copt cu ulei de masline .
Asezati in tava rondele de ceapa rosie . sarati-le si stropiti din nou cu ulei .
Pe fiecare rondea de ceapa se aseaza cate o bucata de peste sarata si stropita cu lamaie .
Presarati pestele deasupra cu cimbru verde si boia afumata .
Stropiti cu putin ulei de masline si asezati peste fiecare bucata de peste cate o felie de lamaie .
Dati tava la cuptor 15-20 minute pana pestele este patruns .
Spre sfarsitul coacerii cu ajutorul unei linguri turnati uleiul scurs in tava peste peste [ pentru a nu se usca prea tare ] .
Noi am servit pestele cu salata de cruditati .
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste rapid a la Emeril" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (27)
|