Piadina cu carnat la gratar, ketchup afumat, nasturel, rosii uscate si branza de capra cu ierburi

Postat de Satisfyyourcravings in Vita
2 Noi 2016 | 2225 vizualizari
Piadina cu carnat la gratar, ketchup afumat, nasturel, rosii uscate si branza de capra cu ierburi

Ingrediente

  • 1 piadina (turta italieneasca din faina si untura- reteta rapida, fara untura aici:http://www.bucataras.ro/retete/piadina-cu-ton-si-branza-gouda-78696.html) Poate fi inlocuita cu tortilla sau lipie
  • 1 carnat proaspat din carne de vita (eu am folosit unul condimentat cu Ras el Hanout)
  • 1-2 linguri ketchup mexican afumat (poate fi inlocuit cu ketchup obisnuit sau amestecat cu paprika afumata si piper Cayenne)
  • cateva rosii uscate la soare (eu am folosit varianta fara ulei)
  • cateva tulpini de nasturel (poate fi inlocuit cu rucola)
  • branza de capra proaspata (eu am folosit in crusta de rozmarin si cimbru)

Mod de preparare

Se gateste carnatul pe un gratar fierbinte 8-10 minute, pana este gatit complet. 

Intre timp. se incalzeste piadina intr-o tigaie fara ulei, se trasnfera pe o farfurie si se unge cu ketchupul afumat. 

Se taie carnatul longitudinal in doua si se aseaza pe piadina, apoi se adauga nasturel, rosiile uscate la soare si se presara totul cu branza de capra.

Se ruleaza si se consuma imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piadina cu carnat la gratar, ketchup afumat, nasturel, rosii uscate si branza de capra cu ierburi" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (2)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Rulouri din carne de manzat

Postat de panacris

Rulouri din carne de manzat

Feliile de carne preparate, ca pentru snițel, adică feliate cât mai subțire, se asezonează cu sare, piper, apoi se ung cu muștar. Pe fiecare bucată de carne asezonată, se așează o...

Citeste continuarea

Ficat cu Bacon, Ceapa si Salvie (Reteta Video)

Postat de Ina75

Ficat cu Bacon, Ceapa si Salvie (Reteta Video)

Pregatim aragazul si o tigaie mare. Punem baconul in tigaie si il prajim pe ambele parti, pana cand devine auriu. Scoatem baconul prajit din tigaie, pe o farfurie. Tocam ceapa solzisori.Peste...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.11.2016, 22:36
la 02.11.2016, 23:02

Vezi toate comentariile (2)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking