Picarella

Postat de ony in Conserve
1 Sep 2011 | 14059 vizualizari
Picarella

eeeeeh,dupa mult timp am mai dat si eu o raita prin site; nu de alta dar am ramas fara aparat foto; si cum am pus mana pe cel al sorei mele, zic sa nu pierd ocazia de a va arata o reteta delicioasa de conserva pentru zilele friguroase....

Ingrediente

  • 5 kg de ceapa
  • 1 kg ardei iute rosu(neaparat)
  • 1 l apa
  • 1/2 l otet
  • 125 gr zahar
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Se taie ceapa fideluta,sau rondele; ardeiul se taie pe jumatate si se curata bine de seminte, dupa care se taie fasiute. Totul se face de mana, nu la masina de tocat sau blender. Odata terminata treaba cu feliatul, se pun toate intr-un vas pe foc. Se adauga celelalte ingrediente si se lasa sa dea cateva clocote pana se inmoaie ceapa. Se pune fierbinte in borcane si se capseaza.

Asta este tot, nu mai necesita nici un alt fel de tratament termic

Pofta buna si spor la treaba!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Picarella" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Dulceata din ardei iuti

Postat de panacris

Dulceata din ardei iuti

Ardeii se spala, se taie in doua se curata de seminte si firisoarele din interior. Atentie va recomand, sa purtati manusi chirurgicale, si nu duceti mana la nas sau la ochi in timpul...

Citeste continuarea

Loboda la borcan pentru iarna

Postat de Ksenya

Loboda  la borcan pentru iarna

Spalam bine borcanele,le lasam la scurs.Loboda o alegem ,frunzele le spalam in mai multe ape si lasam la zvantat,eu am folosit centrifuga. Tijele de marar le-am taiat si le-am asezat la fundul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.09.2011, 22:03
interesant
la 01.09.2011, 22:07
la 01.09.2011, 22:28
Ce buna trebuie sa fie langa o mancarica
la 01.09.2011, 23:18
Simplu si eficient...superrr
la 02.09.2011, 08:15
face si mama apoi iarna o prepara cu maioneza

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking