Piept de curcan cu fussili

Postat de mamaieelena in Curcan
9 Aug 2013 | 2997 vizualizari
Piept de curcan cu fussili

Ingrediente

  • 500-600g piept de curcan
  • 150g bulion facut in casa
  • 1 ceapa medie
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • busuioc uscat
  • 200g paste fainoase
  • patrunjel
  • 2linguri ulei
  • 50g unt.

Mod de preparare

Pieptul de curcan se spala bine si se portioneaza in cuburi mici.Se pune tigaia la incins se adauga apoi uleiul iar pieptul de curcan se pune cand uleiul este bine incins,se amesteca bine pe toate partile sa scada de tot apa din el.Ceapa se curata si se toaca marunt adaugandu-se peste carne,se pune capacul la tigaie pentru 7 minute la foc domol.Peste toate acestea se va pune si bulionul dar si mirodeniile potrivindu-se de gust.Se vor mai lasa la foc inca 5 minute la foc domol sa se caleasca bine.Intre timp se pune apa la fiert cu sare intr-o cratita sau oala potrivita cantitatii de paste care urmeaza a fi fierte.Cand acestea s-au fiert dupa reteta bine cunoscuta,se scurg de apa si se vor amesteca cu 50 g unt in cratita in care au fiert apoi se va adauga si pieptul de curcan peste, se vor amesteca bine si se vor servi imediat cu frunze de patrunjel deasupra.Pofta buna,

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan cu fussili" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Frigarui de curcan cu miere si mustar

Postat de Sidy

Frigarui de curcan cu miere si mustar

Inlaturam pielita de pe pulpe si le dezosam. Taiem apoi carnea in bucatele mici de 2,5 cm si o punem intr-un bol. Presaram amestecul de condimente peste pulpele de curcan, adaugam sosul de soia...

Citeste continuarea

Fudulii de curcan cu praz

Postat de gurita_ta2005

Fudulii de curcan cu praz

Fuduliile se pun intr-un castron cu apa rece,pentru a se spala bine si se curata de pielite. Se pun intr-un ceaun cu ulei de masline,se lasa cateva minute sa se prajeasca, dupa care se adauga...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.08.2013, 22:42
yummy
la 09.08.2013, 22:44
Ce bun!
la 10.08.2013, 02:00
Buuun
la 10.08.2013, 10:53
Mmm ce bun
la 10.08.2013, 15:49
super ,mamaie

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking