4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
cei mici vor fi foarte impresionati......................si vor papa tot tot tot din farfurie...........
Ingrediente
Galustele imperiale:
Mod de preparareSe spala bine pieptul de curcan se curata morcovii,patrunjelul,telina, si se pun la fiert in apa cu sare,se pune si ceapa curata si frunzele de patrunjel si telina(eventula le legati putin si la final le scoateti afara) Se lasa sa fierba bine pana ce carnea e fiarta apoi se strecoara supa si se pun galustele imperiale,care se fac astfel: Se amesteca ouale ,grisul,faina,cascavalul ,grisul (toate cantarite)si untul moale se mixeaza bine toate apoi se unge o tava cu putin unt sau ulei si se pune compozitia de galuste in tava,se da tava la cuptor 13-14 minute nu mai mult la 160 grade (eu am miscat din greseala butonul de la temp si s-au bronzat `putin),apoi se scot se taie in formele dorite si se pun in supa sa mai fiarba 5-7 minute apoi se stinge focul Cu siguranta vor fi foarte incantati atat piticii cat si adultii Se poate servi cu morcovei din supa ,carnita si patrunjel verde PS:Probabil veti zice a ce sa le mai pun la cuptor ,e prea mult de lucru,dar credeti-ma chiar merita Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu galuste imperiale" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Postat de panacris
Puiul curățat, spălat se pune la fiert în vasul minunat de la Zepter (sunt în criză de timp!) pentru cca. 15 minute, până ce se ajunge la punctul de fierbere. Apoi...
Citeste continuareaPostat de Dya
Curatam copanelele si pipotele si le punem la fiert in 4 l de apa de rece. Adunam spuma ce se formeaza pe parcurs si cand sunt pe jumatate fierte adaugam legumele tocate/feliate. Le lasam sa...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|