Piept de găina în crustă crocantă la cuptor

Postat de ionix in Pui
17 Feb 2010 | 6812 vizualizari
Piept de găina în crustă crocantă la cuptor

un fel de mancare pentru cei care mananca foarte crocant :D:D inspiratia mi-a dat-o Rivka, prin una din retetele ei :p

Ingrediente

  • 1 piept de gaina
  • faina
  • pesmet
  • condimente
  • 3 linguri cu sos de soia

Mod de preparare

Pieptul se spala foarte bine, se transeaza si se condimenteaza.

Drept condimente am folosit un amestec din: o lingurita cu busuoic, o lingurita cu cimbru, un varf de lingurita cu praf de chilli si putina sare.

Peste carnea condimentata se toarna 3 linguri cu sos de soia.

Bolul in care avem carnea il acoperim cu o folie de plastic si-l dam la frigider pentru o ora.

Intre timp se pregateste un amestec din sare, apa si faina, intr-un bol.

Dupa aceea carnea se ia si se da prin amestecul de faina si apoi prin pesmet.

Se aseaza pe o tava tapetata cu faina si se baga la cuptor la foc mic.

Eu le-am lasat 45 de minute, cat sa fie crocant deasupra si fraged inauntru.

Eu le-am servit alaturi de legume sote (aici e reteta: http://www.bucataras.ro/retete/3639/legume-sote.html )

 Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de găina în crustă crocantă la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Indian Chicken Curry

Postat de mirela0911

Indian Chicken Curry

Se spala pieptul de pui, se sterge de apa si se taie in bucatele potrivite. Se pune uleiul la incins intr-o cratita si se pune carnea. Se amesteca, se presara sarea si se lasa sa se rumeneasca...

Citeste continuarea

Piept de pui cu dovlecei, lamaie si patrunjel

Postat de licurici_lra

Piept de pui cu dovlecei, lamaie si patrunjel

Usturoiul se toaca si se amesteca bine cu patrunjelul tocat, zeama de lamaie si ulei de masline, apoi se pune impreuna cu pieptul de pui (taiat in bucati mai mari) intr-o punga la frigider, min. o...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.02.2010, 19:34
bun si eu tpt schnitele la cuptor am facut azi...tocmai am mancat .
sper ca ai mancat si tu din ele , nu numai sotul.
la 17.02.2010, 19:52
am papat si eu pentru ca nu sunt prajite chiar imi plac la nebunie... o sa repet figura.... sunt super super, sunt usoare si nici n-ai nevoie de paine la ele
la 17.02.2010, 20:08
la 17.02.2010, 20:50
la 17.02.2010, 20:53
mersi fetelor pentru zambarici

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking