Piept de găina în crustă crocantă la cuptor

Postat de ionix in Pui
17 Feb 2010 | 6793 vizualizari
Piept de găina în crustă crocantă la cuptor

un fel de mancare pentru cei care mananca foarte crocant :D:D inspiratia mi-a dat-o Rivka, prin una din retetele ei :p

Ingrediente

  • 1 piept de gaina
  • faina
  • pesmet
  • condimente
  • 3 linguri cu sos de soia

Mod de preparare

Pieptul se spala foarte bine, se transeaza si se condimenteaza.

Drept condimente am folosit un amestec din: o lingurita cu busuoic, o lingurita cu cimbru, un varf de lingurita cu praf de chilli si putina sare.

Peste carnea condimentata se toarna 3 linguri cu sos de soia.

Bolul in care avem carnea il acoperim cu o folie de plastic si-l dam la frigider pentru o ora.

Intre timp se pregateste un amestec din sare, apa si faina, intr-un bol.

Dupa aceea carnea se ia si se da prin amestecul de faina si apoi prin pesmet.

Se aseaza pe o tava tapetata cu faina si se baga la cuptor la foc mic.

Eu le-am lasat 45 de minute, cat sa fie crocant deasupra si fraged inauntru.

Eu le-am servit alaturi de legume sote (aici e reteta: http://www.bucataras.ro/retete/3639/legume-sote.html )

 Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de găina în crustă crocantă la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pulpe de pui la tigaie

Postat de mirela0911

Pulpe de pui la tigaie

Se spala cartofii si se pun la fiert, in coaja. Dupa ce au fiert, se scurg de apa si se lasa sa se raceasca. Se curata de coaja, apoi se taie in cubulete mici sau dupa cum doriti. Pulpele se...

Citeste continuarea

Pui prajit cu susan

Postat de xana

Pui prajit cu susan

Punem puiul la fiert impreuna cu ceapa, dafinul, coaja de lamaie, piperul si sarea. Lasam sa fiarba 15 minute.  Amestecam susanul cu pesmetul, faina de porumb si usturoiul praf. ...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.02.2010, 19:34
bun si eu tpt schnitele la cuptor am facut azi...tocmai am mancat .
sper ca ai mancat si tu din ele , nu numai sotul.
la 17.02.2010, 19:52
am papat si eu pentru ca nu sunt prajite chiar imi plac la nebunie... o sa repet figura.... sunt super super, sunt usoare si nici n-ai nevoie de paine la ele
la 17.02.2010, 20:08
la 17.02.2010, 20:50
la 17.02.2010, 20:53
mersi fetelor pentru zambarici

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking