Ingrediente
- 1,069 kg piept de porc cu sorici
- sare
- piper
- cimbru
- catei de usturoi
Mod de preparare
Mai intai am crestat pieptul de porc in bucatele mici, l-am sarat, piperat, am presarat cimbru si l-am lasat cca 1 ora, sa intre condimentele in el. Am luat un vas in care am asezat hartie de copt, suficienta cat sa si acopar pieptul de porc.
Apoi am asezat pieptul de porc,l-am impanat cu usturoi, amacoperit cu hartia de copt si am turnat pe langa 1 pahar cu apa, am bagat vasul la cuptor, la foc moderat, cca 2 ore, inainte cu 20 min am desfacut hartia de copt si am lasat sa se rumeneasca.
Am servit cu piure de cartofi si gogosari umpluti cu varza si ardei iuti...
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
|