Ingrediente
- o bucata mare de piept de pui
- 1 ceapa
- 1 ardei gras verde
- 1 ardei capia rosu
- 1 dovlecel potrivit
- 2-3 linguri ulei de masline
- 2-3 linguri sos de soia
- 1 lingurita rasa pudra de ghimbir
- 1 lingura sos dulce de rosii sau ketchup
- piper si sare dupa gust daca mai e nevoie
Mod de preparare
Curatam si spalam legumele.
Ceapa si ardeiul le taiem felii si le calim intr-un wok in care am incins uleiul de masline.
Adaugam puiul taiat cubulete mici apoi dovlecelul la fel taiat cubulete mici.
Turnam 1/2 cana de apa si lasam sa fiarba pana scade apa de tot.
Adaugam apoi sosul de soia, pudra de ghimbir, o lingura sos dulce de rosii, un pic de piper si daca mai e nevoie si un pic de sare si mai lasam pe foc 7-8 minute.
Eu am servit acest pui cu legume cu galuste din pesmet.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu legume ghimbir si sos de soia" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
|