Piept de pui cu legume ghimbir si sos de soia

Postat de timea in Pui
30 Ian 2016 | 3065 vizualizari
Piept de pui cu legume ghimbir si sos de soia

Daca vreti o mancare rapida pentru seara cand veniti acasa obositi de la lucru si vreti o mancare calda, usoara si gustoasa, aceasta reteta este exact ce va trebuie. 

Ingrediente

  • o bucata mare de piept de pui
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ardei capia rosu
  • 1 dovlecel potrivit
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 2-3 linguri sos de soia
  • 1 lingurita rasa pudra de ghimbir
  • 1 lingura sos dulce de rosii sau ketchup
  • piper si sare dupa gust daca mai e nevoie

Mod de preparare

Curatam si spalam legumele.

Ceapa si ardeiul le taiem felii si le calim intr-un wok in care am incins uleiul de masline.

Adaugam puiul taiat cubulete mici apoi dovlecelul la fel taiat cubulete mici.

Turnam 1/2 cana de apa si lasam sa fiarba pana scade apa de tot.

Adaugam apoi sosul de soia, pudra de ghimbir, o lingura sos dulce de rosii, un pic de piper si daca mai e nevoie si un pic de sare si mai lasam pe foc 7-8 minute.

Eu am servit acest pui cu legume cu galuste din pesmet.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu legume ghimbir si sos de soia" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pui in cinci culori

Postat de Ksenya

Pui in cinci culori

Intr-un castron, carnea se amesteca cu sosurile mentionate, se adauga ghimbirul, se amesteca toate si se adauga amidonul, se amesteca inca odata si se lasa sa intrepatrunda aromele, 5 minute....

Citeste continuarea

CHEC APERITIV CU PUI, ȘUNCĂ, CIUPERCI ȘI LEGUME

Postat de panacris

CHEC APERITIV CU PUI, ȘUNCĂ, CIUPERCI ȘI LEGUME

Pieptul de pui se taie felii subțiri de cca. 1 cm grosime, apoi se pun într-un castron, se condimentează cu 2 linguri de vin, sosul de soia, mălaiul și mirodeniile, apoi se lasă la...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.01.2016, 15:31
Ce bunatate! Imi place preparatul tau!
la 30.01.2016, 15:36
O minunatie! Arata si foarte bine!
la 30.01.2016, 15:39
Bun bun
la 30.01.2016, 15:54
imi place
la 30.01.2016, 16:03
Multumesc . Ma bucur ca va plac mancarurile mele usoare

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking