Ingrediente
- 1 piept de pui
- 3 linguri de unt
- 1 legatura de marar
- 1 praz( partea alba)
- 200 gr ciuperci proaspete
- 250 ml supa de pui
- 150 ml sampanie
- 150 ml smantana
Mod de preparare
Pieptul de pui se taie in fasii. Se condimenteaza cu sare si piper.
Prazul se taie rondele fine. Ciupercile se feliaza.
In untul topit se pune prazul si se caleste. Se adauga ciupercile si apoi mararul tocat. Punem supa de pui si lasam sa fiaba legumele.
Separat prajim in 2 linguri de ulei de masline, carnea care a fost trecuta prin faina. Cand legumele sunt fierte. adaugam carnea si sampania si lasam 5 min sa fiarba. Vom adauga si smantana si vom mai fierbe 5 min ca sa mai scada putin sosul. Daca mai este necesar, vom adauga sare si piper.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu sos de sampanie" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
|