Piept de pui cu sos racoritor si cus-cus

Postat de Toamna07 in Pui
5 Sep 2012 | 3578 vizualizari
Piept de pui cu sos racoritor si cus-cus

Hai sa dramuim niste ingrediente deosebite pentru un pranz somptuos !

Ingrediente

  • 2 bucati piept de pui dezosat si fara piele
  • 1 punga de cus-cus - 250 g
  • 1 cutie cu naut fiert
  • 1 lamaie
  • 400 g iaurt grecesc
  • supa de pui sau 2 cuburi de pasare(instant)
  • 2 fire de ceapa verde
  • 3 catei de usturoi
  • 1 ardei iute verde
  • patrunjel
  • 2 fire de menta
  • ulei de masline
  • sare si piper

Mod de preparare

Pieptul de pui ,se spala foarte bine,se usuca,se taie in doua si se pune la marinat timp de 2 ore cu sare,piper,2 linguri de ulei de masline,coaja si zeama de lamaie.

Intre timp pregatim sosul racoritor:

Peste iaurtul grecesc punem 3 catei de usturoi zdrobiti, ardeiul iute fara seminte,cele 2 fire de ceapa verde,patrunjel,menta  -  tocate marunt.Asezonam cu sare si piper ; rezulta un sos grozav.:)

Intr-o tigaie incingem ulei de masline si frigem pieptul de pui cateva minute la foc mic,pe toate partile.

Pastele marunte (cus-cus) se prepara conform instructiunilor de pe plic dar cu supa de pui. Cand sunt gata se amesteca cu boabele de naut scurse de apa din conserva.

Pregatim fiecare farfurie pentru servit cu piept de pui feliat,sos racoritor si garnitura de cus-cus cu naut.

Va doresc pofta buna !:)

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu sos racoritor si cus-cus" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (18)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pulpe de pui in vin

Postat de mirela0911

Pulpe de pui in vin

Se curata si se spala bine carnea apoi se lasa sa se scurga de apa sau se sterge cu prosoape de hartie. Se condimenteaza cu sare si piper. Intr-o cratita se pune uleiul la incins. Se pune...

Citeste continuarea

Frigarui cu pui si legume

Postat de Pungasa_Rogue

Frigarui cu pui si legume

Se spala carnea, se taie bucatele patratoase, se pune intr-un castron si se adauga sare si Fuchs "Fix pentru Gratar" si se amesteca. Se curata ceapa de foi, se spala si se taie in...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.09.2012, 16:20
vin la masa!
la 05.09.2012, 16:49
si eu
la 05.09.2012, 17:00
Uşor, bun şi sănătos.
la 05.09.2012, 17:14
mmm ce frumos e aranjat si ce bine arata !
la 05.09.2012, 18:09
excelent

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking