Ingrediente
- 100 g cuscus
- 3 fire ceapa verde
- un morcov mai mic
- 5 linguri pasta de rosii
- 40 ml ulei
- sare, piper, cimbru dupa gust
- o legatura de patrunjel
- 3 pulpe de pui
Mod de preparare
Intr-o tigaie se pune uleiul la incins. Punem pulpele spalate, sterse si portionate, date cu sare, cimbru piper si le lasam cateva minute pe fiecare parte. Le scoatem pe servetele absorbante.
In uleiul repectiv adaugam ceapa, morcovul tocate marunt si cuscus-ul. Le lasam la calit impreuna 4-5 minute, adaugam carnea si punem apa.
Lasam sa fiarba pana la pregatirea finala. Spre final se adauga sosul de rosii, patrunjelul tocat marunt. Potrivim de sare, dupa gust.
Se da la rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu cuscus si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (16)
|