Piept de pui in plapumioara de orez

Postat de epurasha2bb in Pui
4 Mar 2010 | 4083 vizualizari
Piept de pui in plapumioara de orez

Ingrediente

  • 1/2 piept de pui,
  • 1 ou,
  •  2-3 linguri de orez alb fiert,
  • 1 fir ceapa verde,
  • 2 linguri faina,
  • 1/2 ardei rosu Capia,
  •  sare, piper negru.

Mod de preparare

Se taie fasii subtiri de file de piept de pui, se spala bine si se pudreaza cu sare si piper.Apoi se face un amestec din 2-3 linguri orez alb fiert, un ou batut, putin ardei rosu Capia tocat marunt , 1 firicel de ceapa verde tocat marunt, 2 lingur faina, sare.Se dau bucatile de carne prin acest amestec si se prajesc in tigaia Dobletta astfel: Topim o nuca de unt topit cu 2 linguri ulei susan si adaugam un graunte de usturoi si o ramurica de rozmarin.apoi dupa 15 secunde scaotem usturoiul si rozmarinul si adugam carnea .Lasam sa se prajeasca acoperit apoi intoarcem tigaile invers.

Servim cu salata de crudiati sau fasii de legume crude/sotate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui in plapumioara de orez" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Rulada din piept de pui pentru sandwich

Postat de Irina

Rulada din piept de pui pentru sandwich

Am dezosat pieptul de pui si l-am taiat fasii subtiri, ca pentru snitele. Am asezat trei fasii de piept usor suprapuse si le-am batut. Acestea vor forma o rulada. Am rasnit putine condimente...

Citeste continuarea

Snitel imperial

Postat de ianculubita

Snitel imperial

Pieptului dezosat, fara piele, taiat in jumatati pe latime ii facem buzunare la fiecare bucata. Le condimentam cu sare si piper si le lasam deoparte. Intr-un castron amestecam caisele taiate...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.03.2010, 01:59
forte bune ,am incercat si eu ceva semanator e super bun
la 05.03.2010, 10:04
interesant, de aratat arata in orice caz foarte bine!
la 05.03.2010, 10:23
multumesc!
la 05.03.2010, 11:05
Ce bine arata!
la 05.03.2010, 19:22
intereasant

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking