Ingrediente
- 1 piept de pui (Puiul fermierului)
- 100 g cus-cus
- 1 cub de unt
- 4 catei de usturoi
- ardei capia (cateva fasii)
- patrunjel proaspat
- 5-6 masline
- 2 rosii
- 2 buchetele de broccoli
- salata verde
Mod de preparare
Pieptul de pui l-am condimentat cu sare, piper si plante aromate, l-am stropit cu suc de rosii, putin ulei si am adaugat cativa catei de usturoi. L-am pus la cuptor.
Am pregatit apoi cus-cusul: intr-o tigaie am pus untul la topit, am adaugat usturoiul tocat marunt si ardeiul capia. Nu le-am lasat foarte mult pe foc si am adaugat cus-cusul. Am amestecat si am adaugat 2 cesti cu apa.
In cateva minute e gata. Am condimentat cu sare si putin chili, dupa care am adaugat patrunjel tocat.
Am feliat pieptul de pui, l-am asezat pe un pat de salata, alaturi am aranjat cus-cusul, rosiile feliate, maslinele, buchetelele de broccoli si cateva fire de patrunjel proaspat. Un decor colorat si apetisant.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la cuptor cu cus-cus" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
|