Piept de pui la tigaie cu spanac

Postat de Valclaudia in Pui
4 Mai 2015 | 3733 vizualizari
Piept de pui la tigaie cu spanac

Dukan (croaiera)_ se poate servi in zilele PL

Ingrediente

  • 1/2 piept de pui
  • sare si piper dupa gust
  • cca 200 g spanac proaspat
  • 1 legatura marar proaspat
  • 1 ridiche rosie

Mod de preparare

Spalam pieptul de pui, apoi il tamponam cu hartie absorbanta.

Taiem carnea cubulete, o asezam in tigaia antiaderenta si presaram putin marar verde proaspat tocat, sare si piper dupa gust.

Lasam sa se gateasca 10 minute la foc iute pana se rumenesc bucatelele de carne pe toate partile.

Le scoatem apoi pe o farfurie iar in aceeasi tigaie punem spanacul proaspat spalat in mai multe ape, rupt bucati sau taiat fasii.

Presaram un praf de sare si unul de piper alb peste spanac, il gatim doua minute la foc iute.

Servim bucatelele de carne cu spanac si ridiche rosie, toate acestea asezonate cu marar verde proaspat tocat din belsug...

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la tigaie cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Mancare de pui cu verdeturi

Postat de Irina

Mancare de pui cu verdeturi

Am spalat si curatat de pielite ciocanelele si fasiile de muschiulet, dupa care le-am asezat intr-o tava. Le-am condimentat cu sare si piper. Ceapa si usturoiul curatate si spalate le-am taiat...

Citeste continuarea

Rulou de pui umplut cu leurda

Postat de simona72

Rulou de pui umplut cu leurda

Daca aveti un piept de pui intreg il taiati in doua. Fiecare jumatate se taie in doua pe lungime, dar nu de tot, obtinand astfel cate o felie mai mare de piept de pui. Acoperim fiecare felie in...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.05.2015, 21:50
la 04.05.2015, 22:00
la 04.05.2015, 22:02
Bun si sanatos
la 04.05.2015, 22:03
la 04.05.2015, 22:03
Foarte bun!

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking