Ingrediente
- 4 piepți de pui,
- 1 lingură gem de corcodușe,
- 8 cartofi mari,
- 100 g unt,
- sare, după gust,
- oregano uscat, după gust,
- cimbru uscat, după gust,
- boia dulce, după gust,
- 100 g cașcaval
Mod de preparare
Se desfac piepții de pui și se bat ușor cu ciocănelul de șnițele, pentru a le mări suprafața de lucru. Se ung cu mirodenii după plac (eu am ales sare, boia dulce, oregano și cimbru) și se rumenesc bine în tigaia grill (aprox 35 min).
Între timp, se curăță și se spală cartofii, se taie rondele și se așază într-o tavă pregătită cu foaie de copt, apoi se pun din loc în loc bucățele de unt, se presară sare, cimbru și oregano, după gust. Se rade cașcaval pe deasupra și se dă tava la cuptorul preîncălzit, la foc mediu, apox o jumătate de oră.
Porții: 4
Timp de pregătire: 20 min
Timp de gătire: 35 min
Poftă Bună!
Dacă vă place rețeta mea, o puteți găsi și pe blogul meu:
https://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2019/08/piept-de-pui-pe-gratar-cu-gem-de.html
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui pe gratar, cu gem de corcoduse si cartofi copti" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
|