Piept de pui umplut cu ceapa caramelizata si ciuperci

Postat de Bunica in Pui
16 Feb 2014 | 3886 vizualizari
Piept de pui umplut cu ceapa caramelizata si ciuperci

Ieri am achizitionat un vas din Metro.Si cum era firesc trebuia probat:)))Asa ca astazi am trecut la treaba.Este foarte bun pentru mine ,care gatesc putin;)

Ingrediente

  • un piept de pui
  • 140 g ciuperci
  • o ceapa mare
  • 2 linguri ulei
  • 1 varf lingurita cimbru
  • 1 varf lingurita busuioc
  • 1 varf lingurita oregano
  • o lingura zahar
  • 1 lingura suc de rosii
  • 100 ml. vin
  • 1 lingurita Baza Mirodenia (Fuchs)

Mod de preparare

Pentru inceput se face marinata din:cimbru,busuioc,oregano,sare ,piper ,zahar si 50 ml.vin.

Se amesteca bine si se lasa 10 minute sa se patrunda aromele.

Ceapa curatata ,spalat si taiata julien si pine la calit  cu o lingura de ulei.

Cand ceapa este translucida se toarna marinata amestecand repede.

Se caleste pana cand scade zeama.

Lasa ceapa la racit.
Ciupercile scoase din cutie se pun la scurs.

Luam un vas de ceramica si il ungem cu o lingura ulei de masline.

Pieptul de pui spalat se feliaza cat mai subtire.

Fiecare bucata de piept se condimenteaza cu Baza Mirodenia.

Intindem o bucata de piept de pui,punem pe ea o lingurita de ceapa si una de ciuperci.

Rulam cat mai strans si-l punem in vas.

Procedam la fel pana terminam carnea.

Deasupra se penr sucul de rosii si 50 ml. vin (ramas)

Dam la cuptorul preincalzit la 170 grade pana se rumeneste .

Se serveste cu garnitura dorita.Eu l-am servit cu cus cus.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut cu ceapa caramelizata si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (31)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tocanita de ciuperci cu piept de pui

Postat de merisor67

Tocanita de ciuperci cu piept de pui

Curatam ciupercile de pelicula de deasupra, le spalam si le lasam la scurs, apoi le feliem impreuna cu coditele. Ceapa si ardeiul, curatate si spalate le taiem julien. Pieptul de pui, il...

Citeste continuarea

Pui crocant Godina

Postat de Zamfira

Pui crocant Godina

Crestăm pulpele de pui, deoparte şi de alta osului. Pieptul de pui îl tăiem fâşii mai groase şi scurte. Sărăm şi piperăm carnea după gust. De preferat a şterge de apă...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.02.2014, 14:34
wow ce buna trebuie sa fie ! tare imi plac ingredientele
la 16.02.2014, 14:37
Ce bunatate de mancare ai facut Buni
la 16.02.2014, 14:50
Mmmmm, Buni...
la 16.02.2014, 14:58
Ce bine arata, Buni!
la 16.02.2014, 15:01

Vezi toate comentariile (31)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking