Ingrediente
- 4 copanele
- 2 cepe
- 250 g ciuperci proaspete
- 2 castraveti murati
- 100 ml. vin alb demi-dulce
- 200 g smantana cu 12% grasime
- o lingurita mustar
- 2 linguri ulei de masline
- 12 gr Baza pentru mancaruri Mirodenia
Mod de preparare
Intai am pus copanele la fiert.
Ceapa taiata julien se pune la calit impreuna cu 2 linguri ulei de masline si 2 linguri supa de pui.
Ciupercile se spala,se taie in bucati mai mari si adauga peste ceapa.Se calesc impreuna timp de 10 minute.
Vinul se adauga si se lasa la fiert inca 10 minute.
Se adauga 100 g smantana, apoi mustarul fierbandu-se pana scade.
Dupa ce a scazut zeama am adaugat castravetele taiat marunt, restul de smantana si copanele.
Se fierbe pana scade bine, se asezoneaza cu Baza Mirodenia (Fuchs)
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu smantana si castraveti by Ancuta" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (22)
|