Ingrediente
- 1/2 de piept de pui (cam 400 gr).intreg sau macinat.
- 1 dovlecel potrivit.
- 5 ciuperci albe.
- 2 catei de usturoi.
- 1 lingura cu faina alba.
- sare.
- piper.
- 1 lingura cu ulei de masline,
- Ulei pentru prajit.
Mod de preparare
Pentru inceput se taie pieptul fasii se toaca (eu am folosit robotul)impreuna cu usturoiul,se pune intr-un castron se,dupa care se toaca si ciupercile spalate si taiate felii,impreuna cu dovlecelul.Se pun toate intr-un vas si se amesteca cu sare si piper dupa gust ,faina se incorporeaza bine si la final se adauga uleiul de masline.Se lasa la rece,intre timpse pune o tigaie cu ulei pe foc la incazlit.Din compozitia obtinuta se pregatesc piftelele cu mainile usor umede ,se prajesc pe ambele parti pana devin rumene.Se servesc calde cat si reci alaturi de garnitura preferita.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piftele din piept de pui cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (21)
|