Piftele din piept de pui cu legume

Postat de Adele in Pui
24 Dec 2015 | 2736 vizualizari
Piftele din piept de pui cu legume

Initial pregatisem carne de porc ,dar cum Mosul a fost darnic si mi-a adus o noua jucarie :X m-am pus pe treaba :Eu le-am pregiti pentru aperitiv :)

Ingrediente

  • 1/2 de piept de pui (cam 400 gr).intreg sau macinat.
  • 1 dovlecel potrivit.
  • 5 ciuperci albe.
  • 2 catei de usturoi.
  • 1 lingura cu faina alba.
  • sare.
  • piper.
  • 1 lingura cu ulei de masline,
  • Ulei pentru prajit.

Mod de preparare

Pentru inceput se taie pieptul fasii se toaca (eu am folosit robotul)impreuna cu usturoiul,se pune intr-un castron se,dupa care se toaca si ciupercile spalate si taiate felii,impreuna cu dovlecelul.Se pun toate intr-un vas si se amesteca cu sare si piper dupa gust ,faina se incorporeaza bine si la final se adauga uleiul de masline.Se lasa la rece,intre timpse pune o tigaie cu ulei pe foc la incazlit.Din compozitia obtinuta se pregatesc piftelele cu mainile usor umede ,se prajesc pe ambele parti pana devin rumene.Se servesc calde cat si reci alaturi de garnitura preferita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piftele din piept de pui cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (21)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Mancare de pui cu fasole verde

Postat de Irina

Mancare de pui cu fasole verde

Prea multe nu am de povestit, caci e o mancare simpla, banala in aparenta, dar gustoasa si frumos colorata. Am taiat pieptul de pui cubulete, ceapa si usturoiul pestisor, iar rosiile in...

Citeste continuarea

Pulpe superioare si garnitura de cartofi cu ceapa verde si boia

Postat de mirela0911

Pulpe superioare si garnitura de cartofi cu ceapa verde si boia

Se dezoseaza pulpele. Se spala, se scurg bine de apa si se bat usor cu ciocanul de snitele. Intr-un bol se pune uleiul si condimentele (sare, piper, boia, ghimbir, usturoi). Se amesteca bine...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.12.2015, 12:59
ce idee faina
la 24.12.2015, 13:02
Nu-mi place, sunt prea departe de mine, aş muri de foame până aş ajunge la voi să mănânc vreo 15.
la 24.12.2015, 13:02
Foarte buna!!!
la 24.12.2015, 13:11
Cris acum pana ma plictisesc de noua jucarie
la 24.12.2015, 13:12
Padre te astept si cu alte bunatati gatite de mine cat si de jumatatea mea (printre care e bucatar de profesie ) )

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking