Piftie de porc/racituri

Postat de diaconta in Porc
3 Dec 2018 | 5809 vizualizari

O reţetă românească pe care am pregătit-o de nenumărate ori, doar ca nu am scris reţeta. Sunt convinsă că exista mai multe variante de pregătire a piftiei, în funcţie de zona ţării sau preferinţele fiecaruia dintre noi. Aşa că m-am gândit să vă spun cum o pregătim noi.

Inapoi la reteta

Comentarii (35)

la 03.12.2018, 18:49
la 03.12.2018, 19:21
Foarte gustoasă și aspectuoasă!
la 03.12.2018, 19:26
Ce-mi place! De-abia astept sa fac si eu!
la 03.12.2018, 20:04
Vasi,Rodica,multumesc am pus cam multa carne dar nu intotdeauna iese exact
la 03.12.2018, 20:05
Madi,acum chiar imi era si mie pofta
la 03.12.2018, 20:16
buna buna
la 03.12.2018, 20:24
Si noi am preparat in weekend piftie.
A ta cred ca e mai buna, ca e servita cu lingura de bucataras
la 03.12.2018, 20:40
Una din preferatele mele!
la 03.12.2018, 20:47
Ai venit cu tremuracioasa plina de carnaraie ?
la 03.12.2018, 20:55
Meri,musai cu lingura de bucataras si tricolor romanesc
la 03.12.2018, 20:56
Adi
la 03.12.2018, 20:56
Cleme,da am venit si eu cu ce am avut ))))))))
la 03.12.2018, 21:04
Este o mare bunatate si arata nemaipomenit! De sarbatori imi place si mie sa mananc una, doua portii. Bravo, Dia!
la 03.12.2018, 21:21
Bună!
la 03.12.2018, 22:21
Multumesc frumos Rocsi asa este,e foarte buna dar sa ne delectam cu ea mai rar )))

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking