Piftie de porc/racituri

Postat de diaconta in Porc
3 Dec 2018 | 5808 vizualizari

O reţetă românească pe care am pregătit-o de nenumărate ori, doar ca nu am scris reţeta. Sunt convinsă că exista mai multe variante de pregătire a piftiei, în funcţie de zona ţării sau preferinţele fiecaruia dintre noi. Aşa că m-am gândit să vă spun cum o pregătim noi.

Inapoi la reteta

Comentarii (35)

la 03.12.2018, 22:22
Multumesc Andra
la 04.12.2018, 06:42
ce-mi place!
la 04.12.2018, 08:08
la 04.12.2018, 08:46
Arata grozav de bine!
la 04.12.2018, 09:53
Claudia multumesc
la 04.12.2018, 09:53
Rahela,multumesc
la 04.12.2018, 09:54
Mirela,tare buna a fost
la 05.12.2018, 12:43
cu legume nu am incercat
la 05.12.2018, 13:22
Ksenya,noi intotdeauna punem si morcov.Am vazut retete in care se foloseau chiar mai multe legume,mie mi se pare suficient morcovul
la 07.12.2018, 11:04
Buna
la 07.12.2018, 11:16
Ce bine arata Diuta! Felicitari!
la 07.12.2018, 12:17
Multumesc Dantes
la 07.12.2018, 12:17
Multumesc Ruxy scumpa
la 08.12.2018, 16:02
Preferata mea pe masa de Sarbatori!
la 11.12.2018, 22:25
Frumoasa raci . Am mai vorbit pe undeva despre ea

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking