Piftie de post cu zarzavaturi

Postat de nadina73 in Aperitive / Garnituri
22 Feb 2010 | 14734 vizualizari
Piftie de post cu zarzavaturi

ceva bun simplu si sanatos

Ingrediente

  • 1 punga de zarzavaturi  asortate congelate(morcov,cartof,fasole verde...)
  • 1 cutie mazare boabe
  • 1 cutie ciuperci
  • patrunjel verde tocat marunt
  • conopida buchetele foarte mici
  • usturoi 7-8 catei
  • sare
  • gelatina folie eu am pus un pachet si in pachet sant 12 foli transparente
  • delicat sau vegeta naturala
  • ardei rosu gras

Mod de preparare

Se fierb in apa (3 litri) toate zarzavaturile taiate cubulete mici( ma refer la cele care nu sunt congelate) si conopida buchetele foarte mici cu sare si vegeta apoximativ 20-30 minute. Se pune gelatina , usturoiul si la final patrunjelul verde.

Se pun in castronase mici,  se lasa sa se raceasca, dupa care se pun in frigider .

Este o mancare super buna si gustoasa. Incercati-o,nu este o regula ce zarzavaturi sa pui poti pune ce vrei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piftie de post cu zarzavaturi" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Guguluf aperitiv din dovleac, praz, ciuperci, ardei si ghimbir

Postat de panacris

Guguluf aperitiv din dovleac, praz, ciuperci, ardei si ghimbir

Prazul curățat și tăiat rondele, se călește ușor cu ulei de măsline și puțină apă. Apoi se adaugă ciupercile, ardeiul kapia tocate mărunt, dovleacul ras, lăsându-se la călit...

Citeste continuarea

Pate de casă

Postat de CulinaryRainbow

Pate de casă

   Pentru început am spălat și am uscat 5 borcane de 370g. În ele voi pasteuriza și voi păstra pateul.    Am curățat ficatul de pielițe și cheaguri de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.02.2010, 22:44
Frumoasa piftie! uite ,ca se poate si piftie de post; bravo, idee!
la 22.02.2010, 23:51
da si ce buna e merita sa o incerci
la 24.02.2010, 01:23
interesantă rețetă,dar ce fel de gelatină ai folosit? gelatină vegetală? pentru că în comert se gaseste o variantă pentru vegetarieni,în schimb cel mai des este comercializată cea care este obținută din colagenul din pielea și oasele de animale care nu are legatură cu produsele de post
la 24.02.2010, 01:43
IUBITA MEA EU CRED CA E VEGETALA FIINDA AICI IN SPANIA NU SCRIE PE PLIC NIMIC LEGAT DE ASA CEVA ,NU STIU IN TARA SINCER CUM E GELATINA
la 24.02.2010, 01:53
iubita ,uite char m-am uitat iarasi pe plic ca si eu am cautat mult timp si scrie ca e vegetala,,,,,,,,,,,,,,cat de vegetala o fi numai spanioli stiu,probabil si in tara sant pe mai multe categori nu stiu sincer ,daca vrei iti trimit eu?

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking