Pilaf cu fasole rosie si bacon

Postat de adnas54 in Mancaruri cu carne
30 Mar 2010 | 4464 vizualizari
Pilaf cu fasole rosie si bacon

Ingrediente

  • o cana orez, cca. 100 gr.
  • 1 cutie de fasole rosie
  • ceapa rosie + praz
  • morcov
  • 1 rosie  
  • 2-3 linguri pasta de rosii
  • ulei, sare, piper,
  • verdeata tocata

Mod de preparare

Ceapa taiata julien se caleste intr-o cratita cu ulei . Se adauga morcovul taiat cubulete sau pe lung si prazul taiat in rondele. Dupa ce s-au calit putin se adauga orezul, complectand cu zeama de legume, plus sosul de la fasolea rosie. Daca aveti fasole uscata, dupa ce ati fiert-o, puteti folosi zeama rosie la orez. Acesta va capata o culoare roze si efectul va fi aparte. Dar mai usor si comod cu conservele din supermarket.

Se fierbe totul pana ce orezul e fiert, se adauga apoi si fasolea si se mai lasa cateva minute. Daca e cazul mai adaugati sare, piper, vegeta si verdeata tocata, mai amestecati inca pe foc circa 2 min.
Se serveste pur si simplu sau drept garnitura alaturi de carnati, afumatura, bacon....
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu fasole rosie si bacon" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (4)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tagliatelle cu chiftelute in sos de zacusca

Postat de merisor67

Tagliatelle cu chiftelute in sos de zacusca

Pentru chiftelute reteta este  aici . Pregatim in acelasi timp si tagliatellele si sosul. Punem un vas cu apa si putina sare la fiert, iar cand atinge punctul de fierbere scufundam...

Citeste continuarea

Chiftele in sos de branzeturi

Postat de rocsi_1612

Chiftele in sos de branzeturi

Chiftelele: Curatam ceapa o tocam marunt, morcovul il decojim si il dam pe razatoarea mica. Cartoful il curatam, il trecem prin razatoarea mica, painea o inmuiem in apa, apoi o stoarcem foarte...

Citeste continuarea

Comentarii

la 31.03.2010, 09:21
foarte bun!
la 31.03.2010, 12:36
nu am mancat niciodata, dar imi face cu ochiul combinatia de fasole cu orez
la 31.03.2010, 16:44
felicitari arata foarte bine
la 31.03.2010, 22:40
mmmmmmmmm ce bine arata

Vezi toate comentariile (4)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking