Ingrediente
- bucati de carne de pui(500 gr)
- o cana orez
- ulei masline 3-4 linguri
- un ardel gras rosu
- un morcov
- o ceapa
- patrunjel verde
- 2 lingurite condiment "secretul gustului"
- sare
Mod de preparare
Se incinge uleiul intr-un ceaun de..de..ati ghicit:)), de tuci:))))
Se adauga bucatile de pui si se rumenesc usor pe toate partile.
Se adauga 3 cani apa (la pilaf se pune intotdeauna o parte orez , trei parti apa)
Cand a dat in clocot se curata spuma si se adauga legumele : ceapa tocata, morcovul dat pe razatoare, ardeiul tocat.
Se adauga o cana de orez, spalat bine , condimentul, si se "muta" vasul in cuptorul preincalzit.
Eu l-am lasat mai putin de o ora.
Se adauga patrunjelul tocat si sare daca mai este nevoie.
Se serveste alaturi de muraturi sau ardei copti.
daaaa, medi, stiu ca-i mai bun si mai frumos CA (ela stiee:)))) )al tau:)))))
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu pui" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (39)
|