Ingrediente
- 8 buc aripi de pui
- 2 cepe albe
- 1 morcov
- 1 ardei kapia rosu
- 1 rosie
- ulei
- sare,piper
- orez
- 1 cub de Maggi Bouillon
Mod de preparare
Aripioarele de pui se spala si se pun la fiert si se ia spuma care se formeaza. Cand sunt fierte se strecoara supa si aripioarele se condimenteaza cu sare si piper si se prajesc intr-o tigaie cu ulei.
Se curata si se spala zarzavatul. Intr-o cratita se pune ulei si se pune pe foc .Se adauga ceapa tocata marunt, ardeiul tocat cubulete si morcovul dat pe razatoare. Se lasa sa se caleasca si se pune supa de pui si se lasa sa fiarba. Orezul se spala si se pune in cratita. Se amesteca si se lasa sa fiarba la foc mic amestecand din cand in cand ca sa nu se prinda de fundul oalei. Cand orezul este fiert se pune sare si piper dupa gust si se adauga rosia tocata cubulete. Se amesteca si se lasa sa fiarba si rosia.
Cand este fiarta si rosia se stinge focul.
Se serveste pilaful cu aripile de pui prajite.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de orez cu aripi de pui prajite" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
|