Ingrediente
- 1 cana de orez
- 4 pulpe de pui
- 2-3 linguri bulion
- supa de la pui
- 1 ceapa mare
- 1 morcov
- 1 conserva de ciuperci
- vegeta,boia dulce,patrunjel
- ulei masline
- pentru pulpe de pui
- 1 morcov
- 1/2 ceapa rosie
- 1 catel usturoi
- 2 linguri bulion,
- vin rosu
Mod de preparare
Pulpele de pui se pun la fiert in apa cu 1 lingura de vegeta. Ceapa se taie marunt, morcovul il dam pe razatoarea mica, ciupercile se mai maruntesc. Se pun intr-un ceaun ceapa si morcovul la calit in ulei de masline, dupa 3 minute se adauga orezul si se lasa 5 minute la calit .Dupa care se adauga treptat din supa formata prin fierberea pulpelor de pui. Se lasa la foc mic si se amesteca des pentru a nu se lipi. Se adauga si condimentele iar dupa 25 minute e totul gata.
Pulpele de pui se pun in tigaie cu 1 morcov si 1/2 ceapa la prajit. Se adauga bulion si apa cat sa acopere iar la sfarsit se stropesc cu vin rosu
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de orez cu ciuperci si pulpe de pui" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (17)
|