Pilaf de orez cu soia si ciuperci la tigaie

Postat de Valclaudia in Aperitive / Garnituri
15 Mar 2015 | 4487 vizualizari
Pilaf de orez cu soia si ciuperci la tigaie

Ingrediente

  • 100 gr. soia cubulete
  • 250 gr. ciuperci pleurotus
  • 1 ceapa
  • 1 rosie
  • 1 ardei gras galben
  • 1 ardei rosu
  • 1 lingura pasta de ardei
  • 3 catei de usturoi tocati marunt
  • 3-4 linguri de ulei
  • 200 gr. orez
  • sare si piper dupa gust
  • patrunjel verde
  • marar verde

Mod de preparare

Curatam si spalam ceapa si ardeii. Punem soia la fiert in apa cu sare pentru 10 minute, apoi o lasam la scurs. Calim ceapa intr-o cratita cu ardei,adaugam rosia taiata bucatele. Orezul spalat se pune peste legumele sotate, adaugam 2 cani de apa rece si lasam sa fiarba la foc potrivit pana se umfla orezul si scade apa. Amestecam ca la cateva minute, sa nu se lipeasca orezul le cratita.

Condimentam, adaugam patrunjel verde si acoperim cratita. Intr-o tigaie punem ciupercile spalate si taiate fasii, adaugam soia fiarta si scursa de apa, pasta de ardei, usturoiul tocat,sare si piper dupa gust si lasam sa se rumeneasca la foc potrivit.

Presaram marar si servim pilaful cu soia si ciuperci.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de orez cu soia si ciuperci la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Briose aperitiv cu cascaval si chimen

Postat de RuxyRux

Briose aperitiv cu cascaval si chimen

Untul moale se mixeaza 30 de secunde, atat cat sa devina cremos,  se adauga ouale si galbenusurile, apoi cascavalul razuit, parmezanul, smantana si la sfarsit faina praful de sare, cel de...

Citeste continuarea

Briose aperitiv cu carne, cus-cus, porumb si multe legume

Postat de panacris

Briose aperitiv cu carne, cus-cus, porumb si multe legume

Pentru cuș-cuș: Se pune apa la fiert, după ce a început să bolborosească, se adaugă sarea și uleiul de măsline, apoi se adaugă cușcușul și se oprește focul. Se acoperă și...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.03.2015, 09:42
Ce bunatate
la 15.03.2015, 09:52
Bun,bun!
la 15.03.2015, 09:55
la 15.03.2015, 10:02
Bun!
la 15.03.2015, 10:14
Uite ca eu aia mofturoasa vrea asa ceva chiar daca n-are carnita,ca imi place ...

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking