Pilaf de orez cu soia si ciuperci la tigaie

Postat de Valclaudia in Aperitive / Garnituri
15 Mar 2015 | 4533 vizualizari
Pilaf de orez cu soia si ciuperci la tigaie

Ingrediente

  • 100 gr. soia cubulete
  • 250 gr. ciuperci pleurotus
  • 1 ceapa
  • 1 rosie
  • 1 ardei gras galben
  • 1 ardei rosu
  • 1 lingura pasta de ardei
  • 3 catei de usturoi tocati marunt
  • 3-4 linguri de ulei
  • 200 gr. orez
  • sare si piper dupa gust
  • patrunjel verde
  • marar verde

Mod de preparare

Curatam si spalam ceapa si ardeii. Punem soia la fiert in apa cu sare pentru 10 minute, apoi o lasam la scurs. Calim ceapa intr-o cratita cu ardei,adaugam rosia taiata bucatele. Orezul spalat se pune peste legumele sotate, adaugam 2 cani de apa rece si lasam sa fiarba la foc potrivit pana se umfla orezul si scade apa. Amestecam ca la cateva minute, sa nu se lipeasca orezul le cratita.

Condimentam, adaugam patrunjel verde si acoperim cratita. Intr-o tigaie punem ciupercile spalate si taiate fasii, adaugam soia fiarta si scursa de apa, pasta de ardei, usturoiul tocat,sare si piper dupa gust si lasam sa se rumeneasca la foc potrivit.

Presaram marar si servim pilaful cu soia si ciuperci.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de orez cu soia si ciuperci la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate

Retete similare

Aperitiv placinta cu legume si mix de seminte

Postat de Pungasa_Rogue

Aperitiv placinta cu legume si mix de seminte

Untul taiat bucatele, oul, albusul, sarea, iaurtul, bicarbonatul de sodiu stins cu otet si praful de copt se pun intr-un castron. Se cerne faina peste aceste ingrediente, treptat, si se incepe sa...

Citeste continuarea

Aperitiv placinta cu branza, spanac si oua de prepelita

Postat de oanapl

Aperitiv placinta cu branza, spanac si oua de prepelita

Se pun la fiert ouăle de prepeliță și se lasă să fiarbă 3 minute. Se mixează cu ajutorul unui mixer vertical, brânza de vaci cu ouăle (de găină). Se adaugă sare și piper după...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.03.2015, 09:42
Ce bunatate
la 15.03.2015, 09:52
Bun,bun!
la 15.03.2015, 09:55
la 15.03.2015, 10:02
Bun!
la 15.03.2015, 10:14
Uite ca eu aia mofturoasa vrea asa ceva chiar daca n-are carnita,ca imi place ...

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking