Pipote si inimi in sos de rosii cu vin

Postat de Corina33 in Pui
29 Sep 2010 | 9718 vizualizari
Pipote si inimi in sos de rosii cu vin

Ingrediente

  • o tavita cu inimi si pipote (500-600 g)
  • 1 ceapa
  • 1 ardei kapia
  • 1 morcov
  • 3 linguri ulei
  • 200 ml suc de rosii
  • 100 ml vin
  • sare, piper macinat
  • 1 lingurita oregano

Mod de preparare

Se spala bine pipotele si inimile. Se curata ceapa, morcovul si ardeiul, se spala si se taie cubulete. Se caleste in ulei ceapa cateva minute apoi se adauga morcovul si ardeiul si se mai calesc putin amestecand din cand in cand. 

Se adauga pipotele si inimile scurse de apa si lingurita cu oregano si se calesc pana isi schimba culoarea, apoi se pune o cana de supa de pui sau apa. Se lasa sa fiarba acoperit la foc mic cca. jumatate de ora, amestecand din cand in cand. Daca este nevoie se mai completeaza cu apa.

Se adauga vinul si se mai lasa sa fiarba cinci minute, apoi se pune si sosul de rosii. Se condimenteaza cu sare si piper, se mai fiarbe cateva minute, apoi se ia de pe foc.

Se serveste cu orice garnitura doriti, eu de data asta am facut macaroane.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pipote si inimi in sos de rosii cu vin" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (29)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Cous cous cu sos de rosii servit cu piept de pui

Postat de timea

Cous cous cu sos de rosii servit cu piept de pui

Punem mai intai cuşcuşul la fiert in apa cu putina sare. In acest timp punem o tigaie pe foc si picuram in ea un pic de ulei de masline in care calim apoi ceapa si ardeiul tocate marunt....

Citeste continuarea

Frigarui de pui cu carnaciori afumati

Postat de RuxyRux

Frigarui de pui cu carnaciori afumati

Pieptul de pui se feliaza si se marineaza minim o ora in ulei de masline, condimente si sare. Carnaciorii se taie in bucati, la fel si ardeiul. Se prepara frigaruile, se infig pe rand carnea,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.09.2010, 17:20
inimi.....vreau si euuuuuu....
la 29.09.2010, 17:25
Hai Ela, pana n-ajunge Cristi de la lucru............. si papa tot!
la 29.09.2010, 17:26
O pipotica vreau si eu!
la 29.09.2010, 17:28
sosul cu vin e buuuun... si eu tot pipotica vreau... prea multe inimi, toate intr-un loc, dauneaza grav vietii de cuplu
la 29.09.2010, 17:29
Miha cu tine scapa ieftin omu'

Vezi toate comentariile (29)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking