Piscoturi cu frisca si dulceata de caise

Postat de pity19 in Prajituri
15 Apr 2014 | 3191 vizualizari
Piscoturi cu frisca si dulceata de caise

Ingrediente

  • 10 piscoturi
  • 200 ml frisca lichida Hulala
  • dulceata de caise

Mod de preparare

Turnam frisca intr-un castron si mixam bine. Luam cate 2 piscoturi , adaugam aprox 1-2 linguri de frisca pe un piscot , iar in mijloc cu o lingura punem dulceata de caise , dupa care punem un piscot peste , asa continuam cu fiecare . Lasam sa stea aprox 3 ore ptr a se inmuia piscoturile dupa care se pot servi!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piscoturi cu frisca si dulceata de caise" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (6)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Tort Anamaria

Postat de reisnaor_2006

Tort Anamaria

            Cu ajutorului mixerului se mixeaza mascarponele impreuna cu 2 lg de zahar pudra. Separat, la viteza cea mai mare a mixerului, se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.04.2014, 06:49
la 15.04.2014, 07:27
Un desert rapid!
la 15.04.2014, 08:24
la 15.04.2014, 08:55
la 15.04.2014, 09:28

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking