Piure cu carnati (prajiti in Dry cooker)

Postat de Dya in Aperitive / Garnituri
6 Apr 2011 | 9104 vizualizari
Piure cu carnati (prajiti in Dry cooker)

Am ales sa postez si aceasta varianta pentru piure intrucat am citit zilele acestea articolul cu tigaia Dry cooker. Nu obisnuiesc sa fac o astfel de reclama insa va pot spune ca sunt tare multumita de aceasta achizitie! Va voi arata aici ce carnaciori frumosi ies in tigaie (si nu numai!)

Ingrediente

  • 1/2 kg cartofi,
  • margarina sau un pahar cu lapte, 
  • delikat/sare,
  • tarhon,
  • sos de rosii
  • carnaciori prajiti (in tigaia Dry cooker)

Mod de preparare

Curatam cartofii si ii fierbem in apa cu putina sare.  Cand se sfarama ii scurgem de apa si ii pasam fie cu margarina fie cu lapte cald. Daca este necesar se mai adauga putina sare si cateva fire de tarhon maruntit.

Separat prajim carnaciorii, in tigaia Dry cooker - bine incalzita in prealabil, fara a mai adauga ulei (isi vor lasa carnaciorii suficienta grasime, veti vedea singuri)

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure cu carnati (prajiti in Dry cooker)" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (42)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Ciuperci umplute cu cascaval

Postat de MotanLaOale

Ciuperci umplute cu cascaval

Ciupercile se curata, se scot coditele, se spala bine si se pun la scurs. Palariile mari se pun intr-o tava. Restul ciupercilor si coditele se pot folosi la alt preparat. in fiecare...

Citeste continuarea

Rulada de carne in foietaj

Postat de cristeena20

Rulada de carne in foietaj

Am decongelat aluatul de foietas. Eu am avut in forma rotunda. Carnea tocata o amestecam cu sare, piper, putin sos chilli,2 linguri pasta de legume (facuta de mine din ceapa, usturoi, morcov,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.04.2011, 14:34
vreau si eu o portie
la 06.04.2011, 14:43
sigur draga Lau!
la 06.04.2011, 14:48
bun bun
la 06.04.2011, 14:54
merci motane!
la 06.04.2011, 17:44
Wow, ce bine arata ! Trebuie neaparat sa-mi cumpar !

Vezi toate comentariile (42)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking