Ingrediente
- Ingrediente
- 1 kg cartofi
- 5 carnaciori
- 2 cepe
- 3-4 linguri de bulion
- 50 g margarina
- 50 ml ulei
- sare, piper
- patrunjel
Mod de preparare
Se curata cartofii, se taie cuburi si se pun la fiert cu un praf de sare.
Intre timp curatam si taiem ceapa marunt. O punem la calit si o lasam 5-6 minute. Adauagam bulionul si un pahar de apa, sare si piper si lasam la fiert pana cand sunt gata copanelele. Cand scade mai adaugam apa.
Carnaciorii ii prajim separat.
Cartofii fierti ii pasam si adaugam margarina si sare dupa gust.
Piureul se serveste cu sos si carnaciori prajiti. Presaram patrunjel tocat marunt.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Piure cu carncaiori" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
|