Cea mai buna friptura de porc
Postat de mihaelar63
Cotletul de porc se taie pe jumatate si apoi se feliaza in felii mai groase. Usor cu ajutorul mainii se taseaza si se intinde cotletul; fraged de porc. Se prepara un amestec...
Citeste continuareaAm gasit eu o imagine foarte aratoasa cu aceasta denumire pe un site ,, Caut reteta ", doar ca reteta era incompleta si link-ul nu mai mergea . Combinatia mi-a parut incitanta si m-am pus pe treaba cu informatii minime . Mi-a placut ce a iesit si am sa repet reteta probabil in varianta de post .
Ingrediente
Mod de preparare
Pofta buna !!!! Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de cartofi cu busuioc, usturoi si ulei de masline" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
|
Postat de mihaelar63
Cotletul de porc se taie pe jumatate si apoi se feliaza in felii mai groase. Usor cu ajutorul mainii se taseaza si se intinde cotletul; fraged de porc. Se prepara un amestec...
Citeste continuareaPostat de merisor67
Portionam carnea in cuburi mai mari. Punem in vasul aparatului untul si uleiul, adaugam carnea si presaram peste ea, sare, piper, boia de ardei si busuioc. Amestecam bine carnea cu untul,...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|