Piure de conopida (Piure low-fat)

Postat de Anamaria7 in Aperitive / Garnituri
5 Sep 2011 | 6109 vizualizari
Piure de conopida (Piure low-fat)

Al meu nu e chiar piure, mie imi place cu bucatele :))) O varianta fara atatia carbohidrati ca piurelul de cartofi, dupa parerea mea, muuuuult mai gustoasa! Imi place conopida foarte mult si ma bucur ca am incercat varianta asta de piure ca nici de el nu mi-e mai putin pofta, dar in cam ocolesc... ca e greu :P

Ingrediente

  • 1 conopida mare
  • 100 gr cascaval
  • 100 ml lapte
  • 100 gr unt
  • sare
  • verdeturi (cimbru, marar sau patrunjel) (optional)

Mod de preparare

Conopida se pune la fiert in apa cu putina sare, iar dupa ce am scurs-o o pasam. Adaugam untul cat e inca fierbinte, laptele, cascavalul ras si condimentam cu sare. Amestecam rapid sa se topeasca toate cele :)

Putem adauga verdeturi. Are un gust incredibil de aromat! Untul conteaza mult, nu folositi margarina.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de conopida (Piure low-fat)" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Aperitiv chiftele de orez cu piept de pui si cascaval

Postat de merisor67

Aperitiv chiftele de orez cu piept de pui si cascaval

Clătim bine orezul și îl punem la fiert în apă cu sare, pentru 10 minute, sau până se hidratează bine. Curățăm ceapa și o tocăm solzișori, iar usturoiul îl...

Citeste continuarea

Drob vegetarian

Postat de RuxyRux

Drob vegetarian

Lintea se fierbe pentru 15 minute se lasa la racit apoi se scurge. Se pune intr-un vas largut. Se incinge uleiul in tigaie apoi se soteaza ceapa, morcovul, si ciupercile tocate marunt( eu le-am...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.09.2011, 21:59
bun
la 05.09.2011, 22:01
da daaaaaaaaa renuntam si la cascaval si la unt si la lapte,mancam conopida si gata da' nici aia prea multa
la 05.09.2011, 22:21
d-na conopida nu este prietena mea asa ca.......pas! Apreciez munca si placerea ta
la 05.09.2011, 23:52
la 06.09.2011, 02:25
arata super! am sa incerc si eu sa fac acest preparat.felicitari !

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking