Piure de fasole aromat cu carnati afumati si gogosari murati

Postat de reisnaor_2006 in Mancaruri de legume
18 Oct 2017 | 2367 vizualizari
Piure de fasole aromat cu carnati afumati si gogosari murati

Cand am timp sa stau mai mult in bucatarie fac acest piure delicios si o supa la fel de gustoasa numa buna in zilele de post.

Ingrediente

  • 1 kg de fasole alba
  • 1 pereche de carnati afumati
  • morcov
  • ceapa
  • telina
  • ardei kapia
  • paprika dulce
  • sare
  • piper

Mod de preparare

       Fasolea o curatam de impuritati si o lasam intr-un castron cu apa rece peste noapte. Apa in care a stat o aruncam si o inlocuim cu alta, in cratita in care fierbem fasolea. Fierbem fasolea la foc potrivit si cand este aproape fiarta, adaugam in oala legumele. O lasam sa fiarba pana cand se inmoaie bobul.

       Cand fasolea este fiarta, strecuram zeama si impreuna cu legumele fierte facem o supa delicioasa de post. Fasolea o blendam foarte fin. Ceapa taiata marunt o calim in ulei si adaugam peste ea spre sfarsit paprika dulce, sare si piper.

        Carnatii ii prajim in ulei, taiati feliute sau bucati dupa gustul fiecaruia. Fasolea o servim alaturi de carnatii prajiti si gogosari murati.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de fasole aromat cu carnati afumati si gogosari murati" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (21)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Vinete albe evantai cu sos Bechamel

Postat de simona72

Vinete albe evantai cu sos Bechamel

Vinetele spalate si sterse de apa, se curata in jurul cotorului, dar nu se taie, codita se lasa pt aspect. Ale mele una a fost fara codita si a aratat bine si asa. Se taie vanata pe lungime in...

Citeste continuarea

Bame cu carne de porc

Postat de panacris

Bame cu carne de porc

Ceapa și usturoiul verde se curăță, se toacă mărunt și se pun la călit în ulei de rapiță cu puțină apă, cât să le acopere, cca. 10 minute la foc mediu, până ce...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.10.2017, 14:19
bune arome
la 18.10.2017, 14:20
Multumesc Motan
la 18.10.2017, 14:23
la 18.10.2017, 14:23
la 18.10.2017, 14:25
Ce bunătăți!

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking