Piure gratinat cu Chorizo si varza de Bruxelles

Postat de Satisfyyourcravings in Porc
14 Apr 2016 | 2291 vizualizari
Piure gratinat cu Chorizo si varza de Bruxelles

Ingrediente

  • 500 grame carotfi
  • 500 grame telina
  • 700 grame varza de Bruxelles
  • 100 grame cascaval
  • 1 catel de usturoi
  • 100 grame Chorizo
  • 25 grame unt
  • 50 grame pesmet
  • 100 ml lapte
  • sare/piper

Mod de preparare

Se curata cartofii si se taie cuburi la fel ca si telina. Se fierb in apa sarata 20 de minute. 

Se curata varza de Bruxelles, se taie in jumatati si se gateste la steamer 7 minute. 

Se da branza pe razatoare si se taie usturoiul si Chorizo felii. 

Se incalzeste o tigaie la foc mediu si se adauga Chorizo. Se lasa sa se prajeasca pana devine crocant. Se adauga usturoiul si se mai lasa 2 minute. 

Se transforma cartofii si telina in piure. Se amesteca cu varza, Chorizo, lapte si unt si se amesteca bine. 

Se transfera intr-un vas potrivit pentru cuptor, se aseaza branza amesteca cu pesmet deasupra si se gateste la 180 de grade, 30 de minute. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure gratinat cu Chorizo si varza de Bruxelles" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Coaste la cuptor

Postat de mitinita

Coaste la cuptor

Se pregatesc ingredientele. Coastele de porc se curata de pielita, ca fie carnea frageda dupa preparare. Se ung bine cu sos pe toata suprafata. Se pun intr-o caserola si se dau la rece,...

Citeste continuarea

Rulada de porc umpluta cu ou si spanac

Postat de AlexTeacher

Rulada de porc umpluta cu ou si spanac

Bate cele 3 oua cu ajutorul unui tel. Taie ceapa si ardeiul gras cuburi. Incinge o tigaie si pune o lingura de ulei inauntru. Adauga ardeiul, caleste-l putin si la scurt timp adauga...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.04.2016, 22:28
la 14.04.2016, 23:04
la 14.04.2016, 23:08
la 15.04.2016, 08:35
la 15.04.2016, 08:42
bun, bun!

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking