Ingrediente
Aluat pizza
- 500 g faina
- 25 g drojdie
- 200 ml lapte
- 2 lingurite zahar
- 1/2 lingurita sare
- 4 linguri ulei
umplutura
- 2 cepe de apa
- o jumatate de ardei rosu( atat mai aveam)
- 10 masline ( si astea ramase prin frigider)
- 1 ou
- niste salam sasesc ( cca 300 g)
- 1 borcan de ciuperci
- cascaval,cat te lasa inima sau mai ai prin frigider
Mod de preparare
Se face un aluat de pizza din drojdia diluata in laptele caldut,cu zahar si sare,se amesteca cu faina si uleiul.
Se lasa la crescut cca 1/2 ora,se intinde foaia de aluat pizza in tava si desupra se pune umplutura.
Am taiat ceapa si ardeiul,le-am calit un pic,impreuna cu salamul.
Am adaugat ciupercile,maslinele,oul,dupa ce am scos din tigaie,cele calite.
Am intins umplutura,am taiat cascavalul bucatele,l-am pus peste umplutura si la cuptor pina s-a rumenit frumos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (15)
|